Eforie Aqua Park

De mai bine de trei ani suntem gazda petrecerilor acvatice. Eforie Aqua Park va invita sa petreceti o zi intreaga in compania soarelui, toboganelor, animatorilor si invitatilor speciali. Sau... cine stie. Poate veti alege sa fiti alaturi de noi in fiecare zi a vacantei dumneavoastra. De la 9 dimineata si pana la asfintit avem pregatite fel si fel de activitati dedicate copiilor si, de ce nu, adultilor. Si pentru ca nicio zi nu seamana cu alta, niciun bar din cadrul Eforie Aqua Park nu seamana cu celalalt.

Alte motive pentru care sa fiti alaturi de noi? La Eforie Aqua Park va puteti relaxa in jacuzzi cu un cocktail in mana sau plutind pe Lazy River. Daca va vine pofta de adrenalina va puteti urca pe unul dintre cele sase toboganele care va ofera o minunata priveliste asupra statiunii Eforie.Dansuri pentru copii, locuri de joaca, zumba in apa, concerte, facepainting, baloane colorate, personaje animate, petreceri interactive pentru copii, tombole cu premii, o zona generoasa de food-court si multa inghetata. Acestea sunt doar o parte dintre frumusetile parcului acvatic pe care le-am pregatit vara aceasta. Ne-am dorit si am reusit sa cream o lume a copiilor. In sezonul acesta, Eforie Aqua Park este casa de vacanta a copilului tau.

 

Cu o capacitate de 3000 de locuri, parcul se definește ca fiind unica și principala atracție turistică din întreaga zonă si creează premisele ideale ale unei vacanțe perfecte pentru toate categoriile de varsta.

Harta Eforie Aqua Park

Program functionare aqua park

EFORIE AQUA PARK ESTE DESCHIS IN PERIOADA 23 IUNIE - 10 SEPTEMBRIE 2018
Interval orar: 09:00 - 18:00

* Pentru mai multe detalii referitoare la evenimentele organizate si la surpizele pregatite de catre organizatori in cadrul parcului acvatic Eforie Aqua Park, va asteptam pe pagina noastra de Facebook.

REGULAMENT INTERIOR AQUA PARK

REGULAMENT STANDARD DE FUNCTIONARE CE TREBUIE RESPECTAT IN INCINTA PARCULUI

CUMPARAREA BILETULUI DE INTRARE SI ACCESUL IN EFORIE AQUAPARK PRESUPUN ACCEPTAREA SI ASUMAREA TUTUROR REGULILOR
Aplicand cu strictete normele legale, se impun următoarele reguli:

1. La intrarea in Eforie AquaPark se va face CONTROL LA BAGAJE pentru a evita accesul cu produse alimentare, apa, bauturi alcoolice, arme albe, scaune, sezlonguri etc.
2. Este interzisa purtarea de ceasuri sau de bijuterii în timpul folosirii toboganelor!
3. Turistii trebuie sa poarte costume de baie adecvate. Interzis TOPLESS.
4. Este interzis saritul in apa!
5. Este interzis alergatul in incinta AquaPark-ului!
6. Este obligatorie purtarea papucilor/ incaltamintei in cazul folosirii toaletelor!
7. Este obligatorie utilizarea dusurilor inainte de intrarea in piscine!
8. Accesul animalelor de companie este strict interzis!
9. Copiii sub 12 ani trebuie sa fie insotiti si supravegheati de un adult pe toata durata vizitei!
10. Turistii trebuie sa poarte costume de baie adecvate. Interzis TOPLESS!
11. Orice persoana care sufera de boli de piele, plagi deschise, sangerari sau orice alte boli transmisibile sau care poarta bandaj / plasture, NU are acces la piscine.
Eforie AquaPark nu isi asuma nicio responsabilitate pentru accidentele sau imbolnavirile cauzate de anumite afectiuni medicale ale vizitatorilor.
Avand in vedere natura activitatilor din AquaPark (imbaiere, temperaturi ridicate, tobogane etc) clientilor li se recomanda sa viziteze medicul de familie si sa ii ceara acordul cu privire la capacitatea lor de a frecventa AquaPark-ul.
12. Turistii care nu stiu sa inoate sau nu stapanesc bine inotul sunt sfatuiti sa foloseasca echipament de plutire.
13. Este recomandata folosirea casutelor de valori din incinta vestiarelor. conducerea nu este responsabiLA pentru obiectele pierdute sau disPArute de la sezlong.
14. Orice persoana recalcitranta aflata sub influenta alcoolului/ substantelor interzise sau care foloseste un limbaj abuziv va fi escortata în afara parcului, conducerea avand libertatea de a lua masuri in acest sens.
15. In cazul modificarii conditiilor meteorologice (furtuni, ploi torentiale etc) ce pot pune in pericol sanatatea turistilor, conducerea poate lua decizia de a inchide parcul ( pentru a evita orice risc), iar contravaloarea biletului de intrare NU va fi restituita.
16. Copiii mai inalti de 150 cm vor achita tarif intreg.
17. Turistii sunt obligati sa respecte indicatiile salvamarilor si ale unitatilor de paza.
18. Conducerea are libertatea de a lua masuri in situatia in care un turist perturba confortul celorlalti.
Conducerea are libertatea de a lua masuri in situatia in care un turist perturba confortul celorlalti.

NOI VA RESPECTAM, VA RUGAM SA NE RESPECTATI SI DUMNEAVOASTRA!